Veelgestelde vragen

Het is zeer vervelend geld te moeten spenderen aan een springkasteel als de kinderen er door regenweer toch niet van kunnen genieten...

Daarom stellen wij ons flexibel op! Tot 24u voor de verhuring kan u deze kosteloos annuleren (Vb: springkasteel gereserveerd voor zaterdag om 14u = gratis annuleren tot vrijdag 14u). Omdat wij van mening zijn dat we met huidige voorspellingen 1 dag op voorhand kunnen beslissen of we het kasteel wel / niet willen huren.

Indien het kasteel minder dan 24u voor de verhuring toch nog geannuleerd wordt zijn wij genoodzaakt het integrale verhuurbedrag te factureren.

Hou dus zeker de weersvoorspellingen in de gaten :-) !

Bij wat motregen kan je het springkasteel best gewoon opgeblazen laten staan, een beetje water kan zeker geen kwaad. We raden aan om na de lichte regenval het springvlak wat te drogen om uitglijden te voorkomen. Bij hevige regen en onweer dienen alle kinderen het kasteel te verlaten en dient de stekker uit het stopcontact getrokken te worden. We appreciëren het enorm als je het kasteel wilt dubbelvouwen zodat enkel de onderkant nat wordt en het kasteel niet helemaal kan vollopen met water aan de binnenkant. Gelieve de blower ook af te dekken of koppel deze los en zet deze in de droogte. Van zodra de regen over is, is het belangrijk dat het springkasteel opnieuw wordt opgeblazen zodat het snel kan beginnen drogen. Hoe sneller het droog is, hoe sneller de kinderen terug plezier kunnen beleven.

Een beetje wind kan ook zeker geen kwaad, onze kastelen worden steeds verankerd, echter, bij windstoten of wind boven 4 BFT mag niemand op het kasteel en dient het neergelaten te worden voor de veiligheid van de kinderen en om schade aan het kasteel te vermijden.

In principe worden kastelen in de late voormiddag of vroege namiddag geleverd en worden deze in de loop van de avond terug opgehaald. Exacte uren voor levering en ophaling worden bij de reservatie afgesproken in functie van onze planning en uw wens. Wij vragen om bij zowel levering als ophaling een contactpersoon ter plaatse te hebben.

Alles hangt van enkele factoren af: Hoeveel kindjes verwacht ik? Wil ik een overdekt of open kasteel? Moet het binnen kunnen staan of gewoon buiten in de tuin? Wil ik een waterattractie? Het voornaamste is dat de kinderen er helemaal weg van zijn, het visuele aspect is voor hen zeer belangrijk, toon hen gerust enkele foto's en de knoop zal snel doorgehakt kunnen worden! Wij staan jou graag bij in jouw keuze, contacteer ons gerust!

Wij proberen als verhuurbedrijf zoveel mogelijk zelf te regelen, er zijn echter nog enkele zaken waar je als huurder rekening dient mee te houden.

Elektriciteit: We hebben een veilige stroomvoorziening nodig van 220V en 16A.

Opstelplaats: Op onze website staan bij elk springkasteel de afmetingen, hou er rekening mee dat we rondom het kasteel een vrije ruimte van 1,5m nodig hebben. Bij een offerteaanvraag wordt de nodige vrije ruimte doorgegeven zodat je dit zelf op voorhand kan nakijken. Het springkasteel wordt ook bij voorkeur op een zachte ondergrond (gras) geplaatst die vrij is van scherpe voorwerpen of stenen. Kastelen worden nooit op braakliggende aarde of zand geplaatst tenzij anders afgesproken bij reservatie.

Toegang: Een opgerold springkasteel is een omvangrijk en moeilijk te hanteren voorwerp, daarom vragen wij u voldoende doorgang te voorzien van 1 à 2m (afhankelijk van het springkasteel, wordt doorgegeven bij reservatie) en dit bij voorkeur aan de buitenzijde van de woning. Een kasteel weegt meestal tussen de 100 en 200kg en wordt altijd op een transportkar gereden tot aan de opstelplaats, gelieve hiermee rekening te houden. Kastelen worden nooit over een haag, poort of omheining getild! Indien wij genoodzaakt zijn door te woning te passeren vragen wij u zeker de doorgang vrij te maken voor wij aankomen en voor wij ophalen. Hou rekening met de mogelijkheden van uw woning bij de keuze van kasteel, we staan u hier graag in bij.

Bij sommige kastelen is een waarborg voorzien, indien dit het geval is voor het kasteel dat je wenst te huren delen wij dit mee in de offerte en bij de reservatie. De waarborg dient samen met het verhuurbedrag betaald te worden bij levering. Indien het kasteel bij ophaling in orde is en wij dit direct kunnen waarnemen krijgt u de waarborg direct terug. Indien het kasteel bij ophaling om één of andere reden opgevouwen zou zijn, dan kijken wij het kasteel na ophaling binnen de 5 werkdagen na. Indien het kasteel in dezelfde staat is zoals bij levering, storten wij de waarborg terug op het rekeningnummer dat u ons doorgeeft.

In principe is dit niet nodig maar een helpende hand is natuurlijk altijd welkom! We vragen wel om bij levering een contactpersoon te voorzien die ons de opstelplaats en electriciteitstoegang kan aanwijzen. Gelieve ons bij reservatie een naam en telefoonnnummer door te geven. Ook bij ophalen vragen wij iemand ter plaatse die de kinderen verwittigd van onze komst en die de eventuele waarborg terug in ontvangst kan nemen. Het afbreken op zich neemt ongeveer 20 minuutjes in beslag.

De huurder is verantwoordelijk voor het springkasteel en de toebehoren tijdens de huurperiode. Indien een kasteel bij de huurder blijft overnachten vragen wij om de blower 's avonds af te koppelen en binnen te bewaren tot de volgende dag. Indien regen voorspeld wordt kan je het kasteel best dubbelvouwen om te vermijden dat er teveel water in het kasteel binnen dringt. De volgende dag dient de blower terug aangekoppeld te worden, het springkasteel terug verankerd te worden en het springen kan gewoon opnieuw beginnen! Het kasteel dient 's nachts altijd op een veilige plaats bewaard te worden, wij staan niet toe dat het kasteel 's nachts onbewaakt op openbaar terrein achterblijft.

Zeer graag! Heb je toffe sfeerbeelden genomen van jouw kindjes op één van onze kastelen, dan zetten wij deze graag op onze website en Facebookpagina voor hun "5 minutes of fame"! Stuur ze gerust door via mail op info@jumpmania.be of bezorg ze ons via WeTransfer. Alvast bedankt!

Stel jouw vraag via onze contactpagina en wij bezorgen jou zo snel mogelijk ons antwoord!